Deadmau5 wordt 36: dit zijn de 36 beste tracks 

Mark Hofman | 6 januari 2017
music

Donderdag 5 januari was de dag dat deadmau5 de kaarstjes uit mocht blazen. De Canadese dj en producer vierde die dag zijn 36e verjaardag. Deadmau5 voorziet ons al enige tijd van heerlijke muziek en om dat feit met zijn verjaardag te vieren, hebben we 36 van zijn beste tracks op een rijtje gezet. 

De 36 lekkerste deadmau5 tracks 

Joel Zimmerman, die we allemaal beter kennen als deadmau5, is afgelopen week 36 jaar oud geworden. De dj, producer en fanatiek Twitteraar maakt al tijden muziek en behoort tot één van de grootste in de scene. Afgelopen jaar was één van zijn betere jaren met de 100e releas op zijn label Mau5trap, zijn hoogscorende track 'Let Go' en zijn nieuwe album. De Canadees gaat lekker en gaat het alles behalve rustiger aan doen in 2017. Zo debuteert hij the Cube 2.1, komt hij met meer nieuwe muziek en gaat hij door met de samenwerking met Eric Prydz. 

Deadmau5 is een hardwerkende artiest die, in de loop der aardig, al aardig wat tracks naar buiten heeft geschopt. Om de 36e verjaardag van de Mau5trap eigenaar te vieren, check je hieronder een playlist met 36 van zijn beste tracks. Enjoy! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws