KSHMR remixt Game Of Thrones-theme

Ivo Mollemans | 9 januari 2017
music

Produceertalent KSHMR heeft weer wat nieuw laten horen tijdens zijn set op het Sunburn Festival dat laatst plaatsvond. Deze keer is het geen origineel nummer, maar betreft het een remix. Ook geen remix van een andere dancetrack of top 40 hit, maar een remix van een van de bekendste nummers afkomstig uit een tv-serie ooit. Het gaat hier om de opening theme van Game Of Thrones.

Middeleeuwse dancetrack

De tv-serie is gigantisch populair en een van de meest bekeken series ter wereld. Dat er iemand zou zijn die de titeltrack van de serie zou gaan remixen was niet te vermijden. In het verleden zijn er zeker al meer mensen geweest die het nummer hebben geremixt tot dancetrack, maar er was nog niemand die een remix van het nummer op de mainstage van een gigantisch dance festival draaide.

LEES OOK: Axwell /\ Ingrosso previewen Kid Ink collab op Sunburn 

Game Of KSHMR

KSHMR wist met zijn remix meteen een filmische sfeer neer te zetten, maar hij zou KSHMR niet zijn als hij daar geen energieke drop aan toe zou voegen. Ook dat is te vinden in het nummer en hiermee maakt hij het plaatje bijna helemaal compleet. Het enige wat nog mist zijn leuke visuele effecten, maar ook daar heeft KSHMR gelukkig aan gedacht. De remix is in zijn geheel goed uitgevoerd en nu is het een kwestie van wachten totdat KSHMR beslist om hem online te zetten, want als Game Of Thrones en dance fan kun je dit nummer gewoon niet missen.

Check de remix en volledige set van KSHMR op Sunburn hieronder. De remix komt bij 15:00 voorbij in de volledige set.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws