Lucas & Steve droppen 'Calling On You' met Jake Reese 

Mark Hofman | 10 januari 2017
music

Als Lucas & Steve met een nieuw nummer komen, dan weet je dat het een zomers en heerlijk gevoel gaat geven. Het duo heeft een bijzonder succesvol jaar achter de rug met grote hits als 'Make It Right' en 'Summer On You' en willen deze lijn in 2017 doortrekken. Samen met Jake Reese droppen de mannen het nummer 'Calling On You'. 

Lucas & Steve droppen 'Calling On You'

Lucas & Steve gaan keihard. Het duo weet hit na hit te scoren, staat op grote festivals te knallen en is niet meer weg te denken uit de scene. Afgelopen zomer scoorden ze een gigantische hit met Sam Feldt ('Summer On You') en ze trokken dat succes gelijk door met 'Love On My Mind'. Om 2017 net zo goed te starten komen Lucas & Steve met een nieuwe samenwerking op de proppen. Jake Reese verzorgt de vocals voor hun nieuwste creatie genaamd 'Calling On You', maar weet het duo hun succes hier mee voort te zetten? 

Het antwoord op bovenstaande vraag is een keihard ja! Wie gek is van de Lucas & Steve-sound zal zeker niet teleurgesteld worden, maar mensen die uberhaupt van een lekkere sound houden ook niet. Het nummer weet de kenmerkende piano-vibe van Lucas & Steve te brengen en combineert deze geweldig met de gepitchte vocals van Jake Reese. Alles aan het nummer lijkt te kloppen. Van de bass tot de kicks en van de melodielijnen tot aan de drums. Hoe ze het doen weten we niet, maar Lucas & Steve hebben nogmaals goud in handen. 

Check de track hieronder en laat ons weten wat je er van vindt! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws