Rihanna en Calvin Harris-track omgetoverd tot heerlijk foute jaren 80-hit

Ivo Mollemans | 11 januari 2017
music

Als je dacht dat de track ‘This Is What You Came For’ van Calvin Harris en Rihanna nu wel zo’n beetje uit de hitlijsten was verdwenen en het dus helemaal afgelopen zou zijn met de track dan heb je het mis. Na tal van remixen, bootlegs en mash-ups is er toch nog één versie die wij graag met je willen delen.

Calvin Harris & Rihanna gaan terug in de tijd

Het gaat hier om een versie die zo uit de jaren 80 lijkt te komen. Volgens velen was de muziek uit die tijd veel beter doordat een hoop nummers tijdloos zijn en ergens is dat wel waar. Toch zouden wij niet zonder onze dagelijkse portie dancemuziek kunnen, maar een versie als deze kunnen wij wel degelijk waarderen.

LEES OOK: Armin van Buuren werkt met Fernando Garibay en Olaf Blackwood voor ‘I Need You’

Voor het nummer hebben ze werkelijk alles aangepakt, van de stem van Rihanna en de drums tot aan de video. Ook de video lijkt honderd procent uit het verleden te komen. De manier waarop de kleuren worden weergegeven en de scenes die worden gebruikt passen perfect in het plaatje. Muziek is waar het nummer echter uitblinkt. Geen over de top synths, maar een akoestische piano, een elektrische gitaar en drums die klinken alsof je ze in een concertzaal hoort. De versie is gemaakt door een zekere ‘Saint-Laurent’ en is inmiddels zo’n 200 duizend keer bekeken op YouTube.

Bekijk de video hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws