Sander van Doorn maakt hardstyle met Noisecontrollers

Rick Francissen | 11 januari 2017
music

Sander van Doorn x Noisecontrollers

‘Remember when I was at Defqon. 1 last year with Noisecontrollers?!’ plaatst Sander van Doorn boven een speciale video op zijn Facebook-pagina. Dat de Eindhovenaar graag experimenteert met verschillende genres is ons inmiddels wel bekend. Hardstyle heeft Sander echter nog nooit aangeraakt. Tot nu, want samen met Noisecontrollers komt er een dikke track uit op Q-dance Records.

Sander van Doorn x Noisecontrollers

De combinatie van Sander van Doorn en Noisecontrollers is een bijzondere en is in de eerste instantie weinig bij voor te stellen. De track heeft echter veel weg van beiden. ‘Just Won’t Get Enough’ is de naam van de track die ook veelvoudig in een vervormde vocal voorbij komt. Een typisch trucje van Sander van Doorn die hij ook gebruikt heeft in zijn samenwerkingen met HI-LO.

De euforische en melodische break is echter duidelijk het werk van Noisecontrollers. Hij weet precies hoe hij de hardstyle fans hiermee blij maakt. Beide dj’s weten als geen ander dat er in elke dance track een drop hoort waar je je energie kan laten gaan. Deze mag dan ook zeker niet ontbreken in Just Won’t Get Enough. Check de volledig live-uitgevoerde versie op Defqon. 1 hieronder. De track zelf komt op 16 januari uit op Q-dance Records.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws