Hardwell trakteert met ‘Party Till The Daylight’

Rick Francissen | 11 januari 2017
music

Hardwell

Op zaterdag 7 januari was Robert van de Corput, beter bekend als Hardwell, jarig. De Bredanaar is 29 geworden en dat vierde hij zelf op een zeer tropische plek. Daarbij heeft hij voor al zijn fans die er niet bij konden zijn ook nog een cadeautje klaarliggen!

Hardwell op Curaçao

Ieder jaar is er op 4 januari een groot feest gaande in de Fuikbaai bij Curaçao. De zogenaamde Fuikdag is het grootste ongeorganiseerde bootfeest van het Caribische gebied. Hardwell mocht dit uiteraard niet missen, zo dagen we al eerder voorbij komen op een aantal mooie Instagram foto’s.

 

Fuikdag Curacao 2017!

Een foto die is geplaatst door Hardwell (@hardwell) op

En als je dan toch het koude Nederland verlaten hebt, dan kun je net zo goed aan paar dagen blijven in het tropische Curaçao. Dat is wat Hardwell ongetwijfeld gedacht moet hebben na afloop van de Fuikdag, want ook op zijn verjaardag was hij nog steeds aanwezig in het Caribische gebied. Uiteraard moest Hardwell als voormalig nummer-1 dj een plaatje draaien en daar kwam waarschijnlijk ook zijn verjaardagscadeau voorbij.

Net zoals vorig jaar trakteert Hardwell zijn fans namelijk op een gratis track voor zijn verjaardag. Na ‘Blackout’ dropt hij nu de track ‘Party Till The Daylight’. Een toepasselijke track voor op zijn verjaardag. Aan de onderstaande foto's te zien zal Hardwell het daglicht ook wel gehaald hebben op Curaçao. De track is overigens ook lekker!

 

Gefeliciteerd pik ❤️

Een foto die is geplaatst door Lil Kleine (@lilkleine) op

Beeld via Facebook Hardwell

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws