Coone remixt KSHMR’s track ‘Wildcard’

Ivo Mollemans | 12 januari 2017
music

Twee van de meest getalenteerde producers uit twee verschillende genres die samen zorgen voor een dikke plaat: dat is wat er is gebeurd bij Coone en KSHMR toen Coone besloot om het nummer ‘Wildcard’ van KSHMR te gaan remixen. Coone is, zoals velen wel weten, actief in de hard dance en KSHMR doet het erg lekker in de electro house scene.

KSHMR - Wildcard (Coone remix)

De single ‘Wildcard’ van KSHMR kwam al op 8 april uit in 2016 en in de tussentijd zijn er een hoop nieuwe nummers van hem verschenen. Coone had dus makkelijk een ander nummer kunnen kiezen om te remixen, maar of het er dan net zo lekker uit kwam als deze valt te betwijfelen. Hij heeft ervoor gekozen om een hoop van de originele elementen van het nummer te behouden en dat het een remix is, is pas echt goed te horen als de intro overgaat tot een euforisch deel waarin de akkoorden centraal staan. De drop die volgt zit goed in elkaar en daarna volgt ook nog een korte trap drop voor de afwisseling.

LEES OOK: Sander van Doorn maakt hardstyle met Noisecontrollers

Verbreding van genres

Het is zeker niet de eerste keer dat Coone naar een ander genre kijkt om iets muzikaals te ondernemen. Op zijn vorige album staat een collab met Dirtcaps genaamd ‘Sniper’ waarin trap de boventoon voert en veel eerder al remixte hij ‘Licht Uit’ van The Opposites.

KSHMR is zelf ook onder de indruk van Coone’s kunnen en hij reageerde dan ook op zijn tweet:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws