Meesterlijk: de David Gravell Remix van Armin's 'Communication'

Thomas Keulemans | 15 januari 2017
music

Als je als dj/producer een track van Armin van Buuren wilt nemen om daar een remix van te maken, dan moet je wel van goeden huize komen… En dat kómt David Gravell dan ook! De 28-jarige David Gravell (Danny de Graaf) mag zich al enige tijd op de steun van Armin van Buuren verheugen en dat vertaalt zich nu in zijn remix van de Armin-klassieker 'Communication'.

'Communication' van David Gravell

Gravell brengt met enige regelmaat te gekke remixen uit van bepaald niet de minste producers. Zo voorzag hij tracks van Gareth Emery, Dash Berlin en Orjan Nilsen al van een David Gravell-jasje. Maar David beschikt niet alleen over geweldige remix-kwaliteiten, getuige ook zijn eigen singles die steevast door Armin van Buuren en tal van andere top trance-producers in hun sets verwerkt worden. 

Echte klassieker

'Communication' is natuurlijk sowieso een regelrechte tranceclassic en ook een van Armin's eigen favorieten, omdat de plaat uit 1999 zijn echte doorbraak betekende bij het grote publiek. Wat een eer dus voor David Gravell om juist deze track nu uit te mogen brengen door middel van zijn eigen remix. De track schiet meteen al door naar de nummer 1-positie van de Beatport Trance Top 100 en dat is  in onze ogen méér dan terecht. Check het heerlijke resultaat hieronder zelf!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws