The Chainsmokers komen met nieuwe single ‘Paris’

Ivo Mollemans | 16 januari 2017
music

Alex en Drew van The Chainsmokers zijn weer uit hun studio gekomen en met resultaat: hun nieuwe track ‘Paris’ is nu uit. Het nummer werd niet lang geleden voor het eerst gedraaid tijdens een van hun shows in Las Vegas en sindsdien stond algauw het hele internet vol met de titel van het nummer en mogelijke releasedata.

LEES OOK: Amerikaans platina voor Martin Garrix!

The Chainsmokers komen met ‘Paris’

Gelukkig liet die datum niet lang op zich wachten, want het nummer is nu al uit. Het nummer is ruim drieënhalve minuut lang en ook dit nummer is een goede toevoeging aan hun reeds indrukwekkende discografie. Het nummer is ingezongen door de Franse vocalist Louane en natuurlijk is ook Drew weer te horen. Bij hun vorige nummers hebben de lyrics een groot aandeel gehad in de successen van de tracks en ook met ‘Paris’ laten het duo opnieuw horen dat ze wel weten hoe je een goede songtekst moet schrijven. Ook hier staan de vocalen op de voorgrond, maar het instrumentale deel erachter steekt ook op een goede manier in elkaar.

Of ook dit nummer net zo’n hit gaat worden als hun vorige tracks moeten we opnieuw afwachten, maar reken maar dat je de single in de toekomst vaak op de radio gaat horen.

Beluister het nummer hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws