Diplo maakt bass house met Autoerotique

Ivo Mollemans | 16 januari 2017
music

Het lijkt erop dat Diplo bezig is om zijn muzikale kennis en horizon te verbreden de laatste tijd. In december bracht hij zijn drum ‘n’ bass-samenwerking met DJ Fresh uit genaamd ‘Bang Bang’ en daarmee ontdekte hij een genre dat we niet eerder hebben gehoord in zijn discografie. Ook voor de nieuwste single heeft hij samengewerkt met een andere producer en dat is Autoerotique.

Eerdere samenwerkingen

Autoerotique is vooral bekend vanwege zijn bass house-nummers en hij heeft al eerder samengewerkt met Steve Aoki voor een zelfde soort track. Ook Diplo kent hem al langer, want hij heeft als Major Lazer met hem samengewerkt voor het nummer ‘The Sound’. Ook dat was een nummer met een behoorlijk energieke bass en dat is nu niet anders.

LEES OOK: Hardwell trakteert met ‘Party Till The Daylight’

Autoerotique & Diplo – Waist Time

Het is goed te horen dat Autoerotique aan het nummer heeft gewerkt, want ook in ‘Waist Time’ zitten snelle, zware vocalen in de break en die hoor je vaker terug in Autoerotique zijn tracks. Het nummer houdt de hele tijd een hoog energieniveau aan en daardoor is deze track helemaal klaar voor clubs en festivals. De drop wordt gekenmerkt door een snel afwisselende bassline en een behoorlijk harde en snelle house beat.

Check ‘Waist Time’ hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws