Cosmic Gate laat nieuwe single horen

Ivo Mollemans | 17 januari 2017
music

Als je trance luistert of in het verleden hebt geluisterd dan is de kans groot dat je ooit gehoord hebt van Cosmic Gate. Dit Duitse tranceduo staat centraal in de trancescene en heeft bekende nummers als ‘Exploration Of Space’ en ‘Be Your Sound’ uitgebracht. Ze zijn nu 49 en 44 jaar oud, maar denken er niet aan om te stoppen.

Nieuw album

Gelukkig maar, want het materiaal wat ze nu uitbrengen is nog steeds hartstikke goed. Er gaat zelfs een heel nieuw album aankomen en daar laten ze voorzichtig al het een en ander van horen. De eerste single van het album heet ‘Fall Into You’ en werd eerder al aan de fans getoond. De tweede single heet ‘Halo’ en die draaiden ze tijdens de 143e editie van WYM Radio.

LEES OOK: Deadmau5 komt in februari met nieuw album

Cosmic Gate – Halo

Halo begint vrijwel meteen met een stuk harde trance, maar gaat ook alweer gauw over in een melodische breakdown.  Langzaam, maar zeker bouwt deze op richting een climax die je al vanaf het begin van de break aan hoort komen. Qua formule en structuur is het niet veel vernieuwends, maar ze laten wel goed horen dat ze weten hoe een perfecte melodie in elkaar hoort te zitten en hoe je energie in een track krijgt.

Het nieuwe album heet ‘Materia’ en zal op 20 januari uitkomen. Check ‘Halo’ hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws