Don Diablo releast nieuwste single 'Switch'

Thomas Keulemans | 16 januari 2017
music

Er staat ons weer een heleboel moois te wachten in 2017 van houseproducer Don Diablo. Op 4 februari staat hij met zijn Europese Hexagon-tour in De Melkweg in Amsterdam (uitverkocht) en ongetwijfeld zal hij hier weer veel toffe, nieuwe producties gaan laten horen.

Don Diablo - 'Switch'

Eén van die nieuwe producties is 'Switch', zijn single die afgelopen weekend officieel uitkwam. Het verhaal achter die plaat is wel mooi, want eigenlijk was Don Diablo niet van plan de track uit te brengen. Hij liet er wel ruwe versies van voorbij komen in zijn dj-sets, maar pas na de stortvloed aan positieve reacties van collega-dj's en fans besloot hij de track ook echt af te maken en uit te brengen:

"I started making some exclusive tools and edits for my DJ sets last year and there was one idea in particular people kept asking me about. So after many requests from excited fans and DJ colleagues I decided to finish it off properly and turn it onto an official release... I wanted to SWITCH things up for 2017 and beyond."

LEES OOK: Don Diablo toegevoegd aan line-up Don't Let Daddy Know

We zijn blij dat hij besloten heeft te luisteren naar zijn fans en collega's, want 'Switch' heeft alles in zich om een heerlijke club banger te worden! Nadat we je eerder al de preview lieten horen, vind je hieronder nu de officiële release van de track.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws