Dode feestjes trap je dood met High Rankin’s nieuwe release op PRSPCT

Peter Güldenpfennig | 16 januari 2017
music

De Engelse madman High Rankin zal ongetwijfeld niet iedereen liggen, maar laat het aan hem over om ieder geval leven in de brouwerij te brengen, hoe dood een feest ook is. Niet gek dus dat uitgerekend PRSPCT, de Rotterdamse wake-up call van het hardere werk, een nieuwe release van de beste man jouw speakers in smijt.

High Rankin – Fear of a Bland Planet

Fear of a Bland Planet is een vier tracks tellende ep vol met stevige kicks en zware drum and bass die elke dansvloer compleet overhoop gooit.

Denk niet dat het alleen maar keihard stampen is, want er is genoeg vette muzikaliteit op de ep te vinden. Zo zou ‘Get Loose’ wat ons betreft rustig op de radio gedraaid kunnen worden. Dat is wat je noemt arbeidsvitaminen. Leuk ook, de Public Enemy-referentie, iets wat ‘ie al eerder deed met de digitale release Rebel Without Applause op Subverted.

Vette ep, een voor de PRSPCT warriors natuurlijk, maar ook voor de drum and bass-gekken en liefhebbers die niet schrikken van de wat maffere experimenten, denk aan Shitmat en dergelijke. Scoren!

Fear of a Bland Planet van High Rankin komt op 3 februari uit op PRSPCT.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws