Skrillex werkt samen met zijn oude band

Ivo Mollemans | 17 januari 2017
music

Sonny Moore is bekend onder de naam ‘Skrillex’ en dat komt voornamelijk door zijn dubstep en tegenwoordig ook trap. Toch was het niet helemaal zijn bedoeling geweest om dj te worden, laat staan om dance te gaan maken. Voordat hij besloot om achter de draaitafels te beginnen was hij namelijk frontman van de emo band From First To Last. Hier moest hij echter mee stoppen vanwege stemproblemen en dus besloot hij een hele andere weg in te gaan.

LEES OOK: Snoop Dogg te horen op Armada Records

Skrillex herenigd met From First To Last

Die keuze bleek uiteindelijk de beste beslissing die hij heeft kunnen maken. Hij is een van de meest invloedrijke artiesten in de dance muziek en heeft gigantisch veel fans. Toch is hij zeker niet vergeten waar het ooit begon en dat is bij zijn band. Op 15 januari was hij jarig en hij gaf zijn fans iets heel speciaals. Samen met From First To Last heeft hij een nummer gemaakt en dat heet ‘Make War’.  Het is de eerste keer sinds zijn vertrek in 2007 dat hij weer met ze samenwerkt en Sonny is zeker nog niet vergeten hoe hij moet rocken.

Skrillex is te horen als zanger van het nummer en daarnaast heeft hij ook nog meegeholpen met het schrijven en produceren van het nummer. Het resultaat wijkt zeker af van zijn trap en dubstep alter-ego, maar mag er zeker wezen. Check het nummer hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws