SCHWARZ dropt nieuwe track 'Home' via Spinnin Records

Mark Hofman | 17 januari 2017
music

De Duitse dj en producer SCHWARZ dropt  een nieuwe track genaamd 'Home'. Het rustige nummer brengt een emotionele lading met zich mee en dat is iets wat Spinnin' Records ook op viel. Het label tekende het nummer en bracht het uit. Iets waar we het label vanaf de dag van vandaag dankbaar voor zijn. 

SCHWARZ - 'Home'

Roland Meyer de Voltaire eindigt zijn leven als bandlid van Voltaire en begint met een nieuw hoofdstuk genaamd SCHWARZ. De artiest maakt het nummer 'Home' onder deze alias en krijgt direct een deal met Spinnin' Records in zijn schoot. Het leven van een dj lijkt op dit gebied even makkelijk, maar wanneer je 'Home' hoort snap je waarom dit zo is. 

SCHWARZ's 'Home' weet electronische beats bijzonder goed te combineren met een orkestrale sound. Dat het nummer emotioneel beladen is valt direct op en dat weet SCHWARZ eigenlijk vanaf moment één over te brengen. De video die bij het nummer zit maakt het allemaal nog veel mooier en waar we normaal gesproken het hele nummer ontleden, moet je 'Home' toch echt zelf eens gaan beluisteren. 

Check het hieronder en vertel ons wat je er van vindt! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws