Freejak remixt de classic ‘Move Your Body’

Ivo Mollemans | 18 januari 2017
music

Zo nu en dan hoor je nog wel eens een heel oud nummer terug op de radio of in een dj set, maar die momenten zijn er maar weinig. Afhangend van het nummer en het genre waarin het nummer zich bevind zullen mensen daar of heel positief of negatief op reageren en dus besluiten een hoop producers om oudere nummers die door iedereen herkend worden in een nieuw jasje te steken.

Xpansions – Move Your Body

Ook Freejak heeft dit gedaan met een house hit uit de jaren 90. Het gaat om de track ‘Move Your Body’ van Xpansions en dit nummer staat aan de geboorte van house zoals we dat nu kennen. Als het nummer op het juiste feest, op de juiste tijd wordt gedraaid dan zorgt het er altijd voor dat de dansvloer gevuld gaat worden en in beweging komt. In de zomer van vorig jaar werd het nummer zelfs nog gedraaid door James Zabiela in een overvolle Space Ibiza tijdens het Space Closing event. Het nummer is zelfs benoemd tot het meest iconische nummer uit 27 jaar Space.

LEES OOK: Alicia Keys is te horen op nieuwe track van Kaytranada

Freejak maakt remake

Het nummer is dus al perfect, maar Freejak vond dat het nummer wel wat opfrissing kon gebruiken zodat het ook nu nog regelmatig gedraaid kan worden in clubs. We willen niet zeggen dat hij het origineel beter heeft gemaakt, want dat is vrijwel onmogelijk, maar we willen hem wel complimenteren met het eindproduct. Hij behoud de groove van het origineel en door middel van subtiele veranderingen laat hij het origineel er nog steeds zeer goed doorheen komen. Reken maar dat deze remake het goed gaat doen!

Check de remake hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws