Aero Chord dropt nieuwe single via Monstercat

Ivo Mollemans | 18 januari 2017
music

Een producer die van zo’n beetje alle markten thuis is, is een goede producer. Precies zo iemand is Aero Chord. De Griekse producer heeft al heel wat nummers gemaakt en is een graag geziene artiest bij Monstercat. Hij richt zich vooral op trap en alle aftakkingen daarvan waardoor hij zich goed weet te onderscheiden in zijn producties. Ook genres als future bass blijven voor hem dus niet onbekend.

Aero Chord - Resistance

Over het algemeen zoekt hij wel vaak naar een wat rauwer geluid voor in zijn tracks en ook bij zijn nieuwste single is dat niet anders. Het nummer heet ‘Resistance’ en ook deze keer brengt hij de muziek uit via Monstercat. ‘Resistance’ wordt gekenmerkt door een intro die je zou verwachten bij een nummer met deze naam, maar daarna gaat Aero Chord toch over op de harde en snelle beats. Het leuke aan de eerste drop is dat je hem totaal niet zou verwachten en bij de tweede drop komt er dan toch de trap drop die je juist wel verwacht. In de break wordt hetzelfde stuk als in de intro opnieuw gebruikt, maar de drop die volgt is iets wat niet meteen bij Monstercat past.

LEES OOK: Deadmau5 komt in februari met nieuw album

Harde synths die doen denken aan jungle terror maken het plaatje compleet en uiteraard moet er toch worden afgesloten met nog een trap drop naderhand. Kortom, Aero Chord weet drie verschillende drops in een nummer dat maar drie minuten lang is te verwerken en tegelijkertijd maakt hij ook nog een zeer herkenbare break. Wederom een prestatie om trots op te zijn en ook het team bij Monstercat is zeer enthousiast over de single.

Check het nummer hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws