Dannic en DBSTF maken samen 'Noise'

Mark Hofman | 18 januari 2017
music

Het nieuwe jaar is voor zowel Dannic als DBSTF goed begonnen: er verschijnt een heuse collab. Beide acts hebben tijd in de studio doorgebracht om de track 'Noise' naar buiten te schoppen en het resultaat is simpelweg 'best of both worlds' te noemen. 

Dannic & DBSTF - 'Noise'

Dannic en DBSTF slaan de handen ineen om via Maxximize Records de track 'Noise' naar buiten te schoppen. Dannic had een goed jaar met zijn label Fonk Recordings en DBSTF wisten in de electro house en hardstyle scene net zo lekker te gaan als voorgaande jaren. Met de track 'Noise' beginnen beide acts het nieuwe jaar alvast goed.

De track biedt bijzonder veel energie en doet dit op de enige manier mogelijk: de goede manier. Dannic's groovy baslijnen weten de harde sound van DBSTF perfect te combineren en dat zorgt voor een geweldig resultaat. Waar de breaks de focus legt op de melodië, weet de drop te zorgen voor een keiharde stroom van energie. Dat Dannic en DBSTF weten hoe ze tracks maken was al duidelijk, maar dat hun krachten goed te bundelen zijn hebben we met 'Noise' geleerd. 

Check de track hieronder! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws