Diamond Pistols komt met keiharde Future Bass track 'Run Away'

Mark Hofman | 23 januari 2017
music

Een goede track is nooit verkeerd en zeker niet wanneer het een future bass track is. Het genre heeft zich in de loop der jaren steeds meer ontwikkelt en is inmiddels toegangkelijker geworden voor een wat groter publiek. Een gegeven dat we volledig terug horen in de nieuwe track van Diamond Pistols

Diamond Pistols - 'Run Away'

Bij het luisteren van 'Run Away' zou je het gevoel kunnen hebben dat je de track al eens eerder gehoord hebt en dat klopt. De nieuwste track van Diamond Pistols kwam namelijk al voorbij in de Future Hits 2017 mix van Spinnin' Records. 

Het nummer is bijzonder toegangkelijk door zijn heerlijke melodielijn en door de toffe vocals die daarbij horen. Ian Everson weet het nummer goede vorm te geven met zijn stem. Diamond Pistols weet daar de perfecte synths, basses en kicks aan te passen. Wanneer het nummer bij de drop komt hoor je opeens een geluid wat je zou kunnen omschrijven als het opstarten van een GameBoy, heerlijk! 'Run Away' weet met de vocals en de bijzondere drop, aardig wat diversiteit neer te zetten. Een track die we op de redactie al op replay hebben staan. 

Check de track hieronder! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws