Axwell /\ Ingrosso remix helemaal gratis te downloaden 

Mark Hofman | 25 januari 2017
music

Axwell /\ Ingrosso weten sinds 2014 de dance-scene al te domineren met gigantische lekkere hits. En wanneer je hits scoort weet je dat er veel remixes van gemaakt gaan worden. Sommige zijn kak, andere zijn bijzonder lekker. Een voorbeeld van dat laatste is Garmiani die van 'Dream Bigger' een keiharde knaller wist te maken. Het mooiste van alles? Hij is helemaal gratis te downloaden. 

Axwell /\ Ingrosso - 'Dream Bigger (Garmiani Remix)'

Axwell /\ Ingrosso weten sinds 2014 de dance-scene te domineren met hits als 'Sun Is Shining' en 'Dream Bigger'. Het duo staat op menig groot festival en lijken onmisbaar te zijn op elke radiostation van de planeet. Maar de aandacht gaat nu even niet naar de twee Zweden uit, maar naar producer Garmiani. Hij maakte namelijk een keiharde remix van 'Dream Bigger'. En als we zeggen keihard, bedoelen we ook keihard. 

Germiani heeft de track 'Dream Bigger' van de waslijn gehaald en hem vervolgens even goed door elkaar geschud. De track, die van oorsprong een progressive house vibe heeft, is door de producer omgetoverd tot een echte klapper. De melodie en kracht van het originele nummer zijn nog in haar waarde gebleven, maar van de drop heeft Germiani een meesterwerk gemaakt. Een track die in elke club of op elk festival het publiek zonder twijfel van de grond laat komen. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws