7 uur durende mix met alleen maar muziek van deadmau5

Ivo Mollemans | 25 januari 2017
music

Over het algemeen zijn de nummers die deadmau5 uitbrengt behoorlijk lang, maar dat ligt aan de aard van de muziek die hij maakt. Progressive house bouwt langzaam op richting een hoogtepunt en een goede progressive house plaat steekt harmonieus goed in elkaar en houdt je aandacht er de volledige tijd bij. Deadmau5 heeft meerdere malen laten horen dit goed te kunnen en ook in zijn sets is het altijd een geheel zodat je als luisteraar soms niet meteen door hebt dat hij van plaat wisselt.

deadmau5 live

Gelukkig heeft hij nu een residency bij BBC Radio 1 en dat betekent maandelijks, gratis en twee uur lang een set van deadmau5. Hij draait hierin zowel eigen muziek als nummers van anderen, maar dat maakt zeker niet uit. Hierdoor komen we ook nieuwe kanten van hem te weten en dat begon al met zijn eerste mix van 5 januari waarin hij techno en progressive house met elkaar afwisselde.

LEES OOK: Luister naar deze drie uur durende classic Chicago house-mix 

7 uur het beste van…

Toch bestaat er niet zoiets als ‘teveel deadmau5’ en zeker niet als het om zijn eigen producties gaat. Een fan van hem dacht zeker hetzelfde, want powerLien besloot om 7 uur aan nummers van deadmau5 aan elkaar te mixen. Er zitten oudere nummers in, nieuwe nummers en vergeten tracks die we toch nog graag horen. Ook de hits van deadmau5 als ‘Ghosts n Stuff’, ‘The Veldt’ en ‘I Remember’ komen er natuurlijk in voor. Deze mix laat horen hoe divers deadmau5 als producer eigenlijk is en wij willen powerLien dan ook bedanken voor het in elkaar zetten ervan!

Vul het grootste deel van je werkdag met de mix hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws