Giorgio Moroder wordt geremixt door opkomend talent Rinzen

Ivo Mollemans | 25 januari 2017
music

Een man die veel invloed heeft gehad en nog steeds invloed uitoefent op muziek is de Italiaanse Giorgio Moroder. Hij heeft heel wat muzikale projecten gedaan in zijn leven en met een hoop artiesten samengewerkt waaronder Daft Punk en zelfs op 76e jarige leeftijd is hij nog steeds met regelmaat achter de decks te vinden. Door zijn legendarische status zijn er natuurlijk nog steeds mensen die tegen hem opkijken en Rinzen is er daar een van.

Interview met Giorgio

Rinzen heeft zelf nog nooit eerder een nummer uitgebracht dus dat hij nu ineens een officiële remix mag maken voor Giorgio Moroder is opzienbarend. Toch is dit natuurlijk wel met een goede reden. Rinzen maakte al kennis met Giorgio toen hij hem in 2013 benaderde voor een interview tijdens het Day of the Dead Festival. Een jaar geleden plaatste die interviewer een foto online waarbij hij vertelde aan een nieuwe baan te gaan beginnen. Die foto was genomen tijdens zijn interview met Giorgio en een kennis van Giorgio zag de post. Ze besloot contact met hem te leggen omdat er duidelijk te zien was dat hij met veel passie begon aan zijn nieuwe werk, maar toen hij hem beter leerde kennen werd ook duidelijk dat hij een goede producer was.

LEES OOK: Sidney Samson’s nieuwe track te horen tijdens Goede Tijden, Slechte Tijden

Van het een kwam het ander en nu is hij als beste uit de bus gekomen van alles remixen die gemaakt zijn voor de track ‘Good For Me’ van Giorgio. Giorgio vertelde het verhaal zelf ook op Facebook en dat je als talent al zo vroeg zoveel steun krijgt van een ware muzikale legende is natuurlijk wel iets leuks om op je cv te zetten.

Good For Me (Rinzen remix)

Het nummer dat hij heeft geremixt is overigens een house track geworden. Hiermee laat Rinzen meteen horen waar hij als producer voor staat en het kan goed zijn dat we in de toekomst nog meer van hem gaan horen. De bassline, drums en vocalen zijn op perfecte wijze op elkaar afgestemd en de remix weet dan ook zeker uit te blinken. Niet gek dus dat Giorgio voor deze versie heeft gekozen. Check hem hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws