TBT: Hardwell's 'Spaceman' is 5 jaar oud!

Rick Francissen | 26 januari 2017
music

Spaceman - Hardwell

De grote doorbraak van Hardwell in de internationale dj wereld volgde ongeveer 5 jaar geleden toen hij zijn track ‘Spaceman’ uitbracht. Het nummer was vernieuwend en zette een nieuwe standaard voor de electro-, en progressive-house wat zou volgen in de daarop volgende jaren. Dat vieren we met 5 bijzondere versies van deze track! 

Spaceman Hardwell

Ondanks dat Spaceman niet enorm vaak beluisterd is op Spotify en YouTube is het een track die Hardwell nog steeds voorbij laat komen in zijn sets. Het is een verwijzing naar zijn trouwe fans en het nummer dat zijn carrière een enorme boost heeft gegeven. De iconische melodie is daarbij ook nog eens meerdere malen geremixt waarvan de Headhunterz remix waarschijnlijk de populairste is.

Ook aan mashups was er geen tekort. Onder andere Hardwell gebruikte de track waanzinnig vaak in combinatie met andere vocals of tracks. Denk bijvoorbeeld aan de orkestrale opening met de ‘Thing Called Love’ vocal van Aboye & Beyond en Richard Bedford.

Hieronder nog een aantal edits/mashups/remixes en natuurlijk het origineel om de 5e verjaardag van de bijzondere track te vieren!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws