Julian Jordan komt met eerste single van 2017

Ivo Mollemans | 26 januari 2017
music

Julian Jordan

Electro house beschikt over een groot publiek en daarmee over een hoop goede dj’s en producers. Een van die dj’s en producers is Julian Jordan en met nummers als ‘Blinded By The Light’, ‘Rage’ en ‘BFAM’ heeft hij behoorlijk wat knallers uitgebracht. Met de nieuwste toevoeging aan zijn discografie gaat hij dan ook gewoon door met het maken en uitbrengen van electro house.

Always

Het nummer heet ‘Always’ en is een samenwerking met CHOCO die je ook kan kennen van ‘Until The Morning’ met Kris Kross Amsterdam. In tegenstelling tot veel andere nummers van Julian is ‘Always’ niet uitgekomen via Spinnin’ Records, maar via zijn eigen label GOLDKID. Hiermee bouwt hij in elk geval zelf goed mee aan de collectie tracks van dit label. GOLDKID is overigens een subdivisie van Armada Music. Tot nu toe is er alleen nog maar materiaal van Julian zelf uitgekomen op GOLDKID, maar hopelijk komt er binnenkort ook nieuw talent dat dit label als medium mag gebruiken.

LEES OOK: Oliver Heldens dropt nieuwe track 'I Don't Wanna Go Home'

Andere kant van CHOCO en Julian Jordan

‘Always’ laat horen dat zowel Julian Jordan als CHOCO allebei de nodige vaardigheden hebben in de studio. Het nummer is niet zo energiek als andere tracks van Julian en ook CHOCO laat wat nieuws van zich horen. De intro en break zijn rustig en worden geleid door vrouwelijke vocalen. De drop heeft een vlotte onderliggende beat en heeft een future bass tint. Het nummer laat ook een andere kant van Julian horen die niet terugslaat op zijn progressive house en daarmee overtuigd hij zijn fans ervan nog meer in huis te hebben dan hij tot nu toe heeft laten horen.

Check het nummer hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws