Lektrique keer terug naar zijn roots met 'Shred'

Mark Hofman | 1 februari 2017
music

Als dj en producer stopt het ontwikkelen van een sound nooit en ook bij Lektrique is dat het geval. De artiest begon met ruwe electro tracks, maar is vandaag de dag meer bekend voor zijn dubstep tracks. Dat Lektrique niet vergeet waar hij vandaan komt mag met 'Shred' duidelijk zijn, want daarmee keert hij volledig terug naar zijn ruwe electro sound. 

Lektrique - 'Shred'

Iedereen die het label Kannibalen Records kent, kent Lektrique ook ongetwijfeld. Kannibalen staat bekend om hun keiharde bass releases. Producer en dj Lektrique begon bij het label met zijn harde Electro sound, maar ging vervolgens lichtelijk aan de kant van Dubstep zitten. Hiermee zorgde hij voor iets unieks, maar voor een artiest is het nooit verkeerd om terug te keren naar je roots. Met zijn nieuwe nummer 'Shred' doet de dj dit en het is geweldig. 

Gewapend met harde basses en heerlijke kicks, weet Lektrique hier echt een keiharde Electro plaat neer te zetten. De melodie voor de breakdown is rustig, maar wordt snel verstoord door snoeiharde snare's. Een heerlijke track die je zeker op repeat gaat knallen. 

Check 'em hieronder! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws