Maarten Vorwerk releast track onder eigen naam 

Mark Hofman | 26 januari 2017
music

Een fulltime ghost producer die ineens bekend is en een track releast onder zijn eigen naam: je ziet het niet vaak. Toch is dit wat Maarten Vorwerk wel gedaan heeft. De producer is één van de scene's meest bekende en getalenteerde producers, maar releast nu pas zijn eerste track. Maar dat hij weet waar hij mee bezig is, dat hoor je aan alles. 

Maarten Vorwerk releast track onder eigen naam 

Maarten Vorwerk staat bekend als de scene's grootste, getalenteerde ghost producer in tijden. In de afgelopen jaren maakte de producer hits voor DVBBS ('Tsunami'), Quintino ('Epic') en Dimitri Vegas & Like Mike ('Wakanda') en nog veel meer. In het afgelopen jaar wist Vorwerk van de achtergrond naar de voorgrond te komen en gaf hij lessen, interviews en bracht hij een boekje uit voor productie-tips. Maarten Vorwerk begon echt een held te worden en om het allemaal nog wat groter te maken, komt hij nu met zijn eigen release. 

Dat Maarten Vorwerk al jaren productie-ervaring heeft, is met zijn track 'You're The One' heel goed terug te horen. Het nummer is in samenwerking gemaakt met Mazare en Matthew Steeper. De vibe van het nummer is heel relaxt en de vocals weten de melodielijnen goed te ondersteunen. De drop is heerlijk in elkaar gezet door middel van een lekkere kick en een aantaal goede synths. Dat Maarten Vorwerk wist hoe hij tracks moest maken was duidelijk, maar ook onder zijn eigen naam weet hij het goed te brengen. 

Check het nummer hieronder! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws