Alesso komt met release datum en cover art voor ‘Falling’

Ivo Mollemans | 28 januari 2017
music

De nieuwste single van Alesso heet ‘Falling’ en daarvoor zijn op 24 januari de cover art en releasedatum online gegooid. Mocht je nu denken dat het waarschijnlijk nog wel even duurt voordat het nummer echt uitkomt dan heb je het mis, want de releasedatum is al volgende week vrijdag 3 februari.

Details rondom Alesso’s nieuwe single

Er kan wel gezegd worden dat Alesso zich geen zorgen hoeft te maken over het succes van de singles die hij uitbrengt. Elke keer wanneer hij een nieuwe track aankondigt krijgt hij veel aandacht en daarmee dus ook de track zelf. Ook zijn vorige nummer ‘Take My Breath Away’ werd goed ontvangen, maar belandde niet hoog in de hitlijsten. Of ‘Falling’ de hitlijsten wel gaat halen zullen we moeten afwachten.

LEES OOK: Dit is hoe Axwell aan zijn artiestennaam komt

De kans is groot dat Alesso met ‘Falling’ weer teruggaat naar 128 bpm en melodische aspecten. Een formule die hij eerder ook gebruikte en hem veel successen opleverde. Hoe het nummer daadwerkelijk klinkt is nog onbekend. Deze keer zijn er op het internet ook geen video’s te vinden van momenten waarop hij het nummer live draaide dus het blijft nog een weekje wachten tot de fans deze verassing krijgen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws