Remix package van San Holo’s ‘Light’ is nu uit via Bitbird

Ivo Mollemans | 28 januari 2017
music

San Holo’s combinatie van future bass en trap heeft ervoor gezorgd dat hij niet onopgemerkt bleef en daardoor samenwerkingen met andere grote artiesten aan kon gaan. Hierdoor is hij nog meer gegroeid, maar de tracks waar het allemaal mee begon behoren nog steeds tot zijn beste tracks. Een ander nummer dat het ook goed doet is ‘Light’. Met meer dan 24 miljoen streams op Spotify is het nummer vaker beluisterd dan zijn twee volgende meest populaire nummers gecombineerd.

San Holo’s succes

Dat het nummer zo vaak beluisterd wordt is niet gek, want de melodieuze track heeft alles wat je in een future bass nummer wil horen. Met zijn eigen label genaamd ‘Bitbird’ brengt San Holo ook andere artiesten naar de buitenwereld en tot nu toe doet hij dat met succes. Om ‘Light’ te remixen heeft hij een aantal talentvolle producers van zijn eigen label en van het andere label waar hij bij is aangesloten, Monstercat, gevraagd.

LEES OOK: 5 epische remixes van Ed Sheeran's 'Shape of You'

Remix package van ‘Light’

In totaal zijn er vijf remixen uitgekomen die ook nog eens gratis te downloaden zijn. De remixers zijn Grant, ILIVEHERE, Loosid en Taska Black. Stuk voor stuk hebben zij erg hun best gedaan om er iets nieuws en goeds van te maken. Zo kiest ILIVEHERE voor een rustige, melodieuze aanpak terwijl Loosid kiest voor een experimentele versie. Een remix die er uit springt is die van Grant. De andere remixen zijn al wat eerder geüpload, maar die van Grant staat pas een dag online.

Hij kiest ervoor om ‘Light’ nog steeds een future bass nummer te laten, maar voegt daar wel aardig wat nieuwe elementen aan toe. Een dialoog op het begin en einde geven het nummer net dat beetje extra diepte en de drop met snelle synths en groovy beat maken het geheel compleet.

Check de remix van Grant hieronder en vergeet hem niet te downloaden:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws