Sam Feldt lanceert remix van HEAVN's 'Bright Lights'

Mark Hofman | 29 januari 2017
music

Sam Feldt is na zijn hit 'Show Me Love' niet meer weg te slaan uit de dancescene. Hij scoort hit na hit en weet elke club uit te verkopen. Dat de Nederlander weet hoe je een nummer in een nieuw jasje moet steken zagen we al bij die eerste hit, maar de remixes daarna bewijzen het nogmaals. Dat zijn remix van HEAVN's 'Bright Lights' een heerlijke is, verbaast ons dan ook geen minuut. 

HEAVN - 'Bright Lights (Sam Feldt Remix)'

Sam Feldt brak door met een rework van Robin S' 'Show Me Love' en bewees daarmee dat hij producties heel goed in een nieuw jasje kan steken. Later liet hij dit nog eens zien met zijn remix van 'Stay Alive' en 'I Will Wait' en komt nu weer met een nieuwe klapper aan. HEAVN wist een grote hit te scoren met hun track 'Bright Lights' en daar kon Sam Feldt ook wel wat mee. Hij dropte deze week zijn remix voor de track. 

Het origineel van HEAVN wist al een tropical vibe met zich mee te brengen, maar wordt door Sam Feldt nog eens goed versterkt. Door de vocals te voorzien van kleine effecten en een nieuwe piano melodie eronder te gooien weet hij het nummer compleet te vernieuwen. Het hogere house tempo maakt er dan ook echt een heerlijke track van voor in de club. 

Check de remix van Sam Feldt hieronder! 

HAEVN - Bright Lights (Sam Feldt Remix) by Spinnin' Records

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws