Bassjackers en Breathe Carolina komen met ‘Can’t Take It’

Ivo Mollemans | 30 januari 2017
music

Spinnin’ Records is van alle markten thuis als het op dance aankomt. Het label staat voornamelijk bekend om electro en progressive house tracks, maar ook Spinnin’ Deep en alle andere sublabels waaronder Hexagon en Source zijn populair. Dat neemt niet weg dat Spinnin’ nog steeds electro houseknallers uit kan brengen en dat wordt maar weer bewezen met de nieuwe collab tussen Bassjackers en Breathe Carolina.

Collab tussen Bassjackers en Breathe Carolina

Bassjackers staan bekend om hun big room drops en breaks, en Breathe Carolina zijn eigenlijk van alle markten thuis. Toch leunt ook hun sound richting de electro en progressive house dus de samenwerking met Bassjackers was een logische stap. Het nummer heet ‘Can’t Take It’ en CADE is de zanger die te horen is op de track.

LEES OOK: Check die Track: Raven & Kreyn - 'With You'

Veel energie in korte tijd

Vrijwel meteen houdt het nummer een hoog energieniveau aan en met de eerste drop wordt al die energie er meteen goed in gegooid. Gedurende de tijd valt het nummer geen enkele keer stil en dus krijgt het publiek ook geen kans om stil te vallen. De vocalen van CADE zijn makkelijk te onthouden en daardoor ook goed mee te zingen en dat is altijd een goede bonus.

Check het nummer hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws