Radical Redemption & Hard Driver komen met derde collab: Reloaded

Wouter de Vink | 30 januari 2017
music

Radical Redemption & Hard Driver komen met derde collab: Reloaded

Hardstylehelden Hard Driver & Radical Redemption brengen voor de derde keer een collab uit. Zojuist hebben beide heren een preview van hun nieuwe plaat 'Reloaded' online gezet. Oké, nou is het feit dat ze voor de zoveelste keer samenwerken geen nieuws opzich, maar dat de plaat nu in HQ te beluisteren is zeker wél. Want wat een plaatje is toch weer! Check de preview hieronder.

LEES OOK: Dit is de Masters of Hardcore line-up

Deze Nederlandse dj's zijn zeker geen vreemden van elkaar. Het begon allemaal bij 'United From The Start', de eerste collab waarbij duidelijk de twee stijlen van deze mannen gecombineerd werd. Omdat dit zo'n succes was, werd later samenwerking nummer twee uitgebracht: 'Choppin' Bodies' - en ook deze werd grijs gedraaid op de festivals en feesten. So why change a winning team? Met 'Reloaded' is nu de volgende plaat uit deze HD x RR-triologie voortkomen en hij is weer heerlijk!

Dit is de derde collab van Hard Driver & Radical Redemption: Reloaded

Het heeft dus eventjes geduurd, maar de release is nu dan eindelijk officieel. Je hoeft niet meer de slechte kwaliteit festivalfilmpjes op te zoeken, want de preview is vanaf vandaag beschikbaar. Zojuist is het bericht naar buiten gekomen dat Reloaded vanaf 3 februari verkrijgbaar is via de bekende portals en het uit zal komen op labelgigant Dirty Workz. Zeg het maar: dit is toch een lekkere rammer!? 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws