Check that video: 'Calling On You' van Lucas & Steve

Thomas Keulemans | 31 januari 2017
music

Het gaat erg lekker met Lucas & Steve, de twee sympathieke heren uit het zuiden des lands. Het jaar 2016 was echt hun jaar: hun definitieve doorbraak kondigde zich al aan na het grote succes van 'Make It Right', maar toen daar 'Summer On You' met Sam Feldt op volgde was het hek helemáál van de dam! Het werd dé zomerhit van 2016 en zelfs nu het winter is hoor je de track nog steeds voorbijkomen op de radio.

'Calling On You' van Lucas & Steve

In het najaar volgde ook nog 'Love On My Mind', een remake van o.a de hit van The Freemasons uit 2007, en ook aan het begin van het nieuwe jaar geven de heren hun visitekaartje af met 'Calling On You'. Niet zomaar een track, maar eentje die het zelfs in Amerika heel erg goed doet, zeker nadat de wereldberoemde Amerikaanse blogger Perez Hilton zijn support uitsprak voor de plaat:

“Some people are still making pure EDM, big sounds for big rooms with lots of dancing feet. Dutch duo Lucas & Steve are doing it so well! The’ve teamed up with fellow Dutchie Jake Reese on vocals for an instantly pleasing high BPM anthem. Check out Calling On You!”

aldus Perez Hilton.

Mede daardoor kon het niet uitblijven: Lucas & Steven namen een te gekke videoclip uit voor 'Calling On You', waarop ook de gepitchte vocals van Jake Reese (Jaap Reesema) te horen zijn. De videoclip is nu uit en die check je hieronder. Als je híer niet vrolijk van wordt...

De tweet waarin Perez Hilton de track van Lucas & Steve tipte:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws