Check that video: Martin Garrix & Dua Lipa - 'Scared To Be Lonely'

Thomas Keulemans | 1 februari 2017
music

Na zijn waanzinnige jaar in 2016, waarin hij o.a tot de allerbeste dj ter wereld werd gekozen, zou je denken dat het haast niet meer beter kan voor Martin Garrix. Niets lijkt minder waar, want 2017 is méér dan veelbelovend begonnen voor hem, zowel op muzikaal als persoonlijk vlak.

Martin Garrix maakt collab met Dua Lipa

In de zomer releaste Garrix samen met Bebe Rexha de future bass-achtige plaat 'In The Name Of Love', die het zó enorm goed deed, dat de track de platinum status in maar liefst 9 landen wist te bereiken. De track was duidelijk anders en vernieuwend in vergelijking met Garrix' eerdere releases, en dat heeft prima uitgepakt. De opvolger, 'Scared To be Lonely' is inmiddels ook al een weekje uit en die gaat ook weer als een trein.

De Britse singer/songwriter Dua Lipa, vooral bekend van haar hit 'Hotter Than Hell', voorziet de track van prachtige vocals. 'Scared To Be Lonely' toont opnieuw aan dat Garrix niet bang is een ander soort track te maken dan de mainstream big-room sound waar hij zo populair door is geworden. Uiteraard is de track verschenen op zijn eigen label STMPD RCRDS.

Videoclip van 'Scared To Be Lonely'

De videoclip van 'Scared To Be Lonely' is ook een heel erg tof werkje geworden, met Garrix zélf in de hoofdrol. De track zelf doet qua opbouw - langzame drums, dan heerlijke synths en gepitchte vocals - wel wat denken aan 'In The Name Of Love' en zorgt sowieso opnieuw voor een heerlijke brok energie. Check it out!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws