Zonderling dropt Cluster EP via HEXAGON

Mark Hofman | 1 februari 2017
music

Het Nederlandse duo Zonderling is al even een gevestigde naam in de scene en weet voornamelijk op future house-gebied veel los te maken. Op hun nieuwe Cluster EP merk je een aanzienlijke ontwikkeling in hun sound. En daarvoor keren ze terug naar Don Diablo's HEXAGON. 

Zonderling dropt Cluster EP 

Het succes van Zonderling blijft groeien en ook de support van grote acts uit de scene wordt steeds groter. Dat het Nederlandse duo dus lekker opweg is hoeft geen geheim te zijn, maar er is altijd plek voor ontwikkeling. Deze ontwikkeling betekent voor Zonderling de nieuwe Cluster EP wat uitgebracht wordt via Don Diablo's HEXAGON. De EP bestaat uit vier tracks: 'Landslide', 'Tunnel Vision', 'Annalog' en 'Particle Parade' en is goed voor zo'n 13 minuten aan muziek. 

De eerste track op de EP is 'Landslide' en weet zichzelf te onderscheiden door een progressive sound. De synths, basses en kick werken allen goed toe naar de uiteindelijk drop. Deze drop is het beste te beschrijven als een diepe ritmische gekkenhuis, maar dan wel een hele toffe gekkenhuis. De tweede track 'Tunnel Vision' wordt voornamelijk voorzien van diepe en harde basses. Het nummer brengt een donkere vibe met zich mee en komt met een punchy beat. Dat is overigens wel iets heel anders dan wat 'Annalog' weet te brengen. Deze track is ook voorzien van een progressive sound, maar de nadruk is voornamelijk gelegd op een emotionele vibe. De laatste track 'Particle Parade' maakt de boel helemaal af met een euforische melodie en een vrolijke vibe. 

De Cluster EP van Zonderling is ontzettend divers en heeft voor elke dance-liefhebber wel wat te bieden. Je checkt hem hieronder! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws