Check Die Track: Black Sun Empire & Noisia - 'The Veil'

Mark Hofman | 2 februari 2017
music

Als er één drum & bass-act in 2016 succesvol is geweest, dan is het Noisia wel. De groep bracht het album Outer Edges uit en scoorde als een malle. Sterker nog: het was misschien wel het beste album in het genre wat we ooit gehoord hebben! Om die heerlijke lijn door te trekken besloot de groep samen te werken met Black Sun Empire en daar kwam het nummer 'The Veil' uit als resultaat. 

Black Sun Empire & Noisia - 'The Veil'

Noisia's meest recente samenwerking met Black Sun Empire combineert de twee grootste drum & bass-acts uit de scene. De twee trio's hebben hun krachten al eerder gebundeld met tracks als 'Arrakis', 'Infusion' en 'Feed The Machine'. Deze samenwerkingen wisten een dusdanig succes te worden dat het tijd werd voor een nieuwe collab.

Black Sun Empire en Noisia droppen de track 'The Veil' en weet een gigantische heerlijke sound met zich mee te brengen. Zowel de sound van Noisia als Black Sun Empire is goed terug te horen in de track en de productie stijl is simpelweg B.R.U.U.T. te noemen. Of het nu gaat om de crispy drums, de keiharde bass, de chille vocals of het gehele gekkenhuis die het nummer met zich meebrengt: het is een waar meesterwerk geworden. 

Check de track hieronder! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws