Tough Love komt met single ‘Dopamine’

Ivo Mollemans | 7 februari 2017
music

Als er iets is waar wij altijd blij van worden dan is het wel nieuwe muziek die goed klinkt. Tough Love heeft in het verleden al veel vaker laten horen dat ze in de studio best wel wat leuks in elkaar kunnen zetten en ook hun nieuwe track getiteld ‘Dopamine’ is een goede toevoeging aan hun reeds uitgebreide discografie.

Het geluid van Tough Love

Met nummers als ‘So Freakin’ Tight’, ‘Pony (Jump On It)’ en ‘Like I Can’ hebben ze best wat bekendheid vergaard. Hun sound wordt gekenmerkt door groovy drums en bassen, vrolijke melodieën en herkenbare vocalen. Ook bij hun nieuwste track gebruiken ze deze drie elementen weer, maar het nummer leunt deze keer meer richting de tech house dan hun eerdere materiaal.

LEES OOK: Zonderling dropt Cluster EP via HEXAGON

Dopamine

Dat neemt echter niet weg dat het nummer meteen een stuk repetitiever is. Er zit genoeg afwisseling in om ook de mensen waarvan tech house niet de favoriete muziek is met de aandacht erbij te houden. Zijn het niet de vocalen dan zijn het wel de baslijnen die het audiospectrum opvullen. De vocalen zijn ook bij ‘Dopamine’ weer makkelijk te onthouden waardoor fans het nummer al snel kunnen meezingen.

Check ‘Dopamine’ hieronder en voeg hem meteen toe aan je afspeellijsten voor in de nachtelijke uurtjes:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws