Zomboy’s track ‘Lights Out’ krijgt remixpackage

Ivo Mollemans | 7 februari 2017
music

Dubstep goeroe Zomboy weet hoe een nummer kwalitatief in elkaar moet zitten. Hij heeft in het verleden al verscheidene EP’s en albums uitgebracht, een hoop nummers geremixt en ook dropt hij van tijd tot tijd een nieuwe single. Zoals bij de meeste artiesten worden ook zijn nummers door anderen aangepakt en dat resulteerde in een remix EP van ‘Neon Grave’. Een van de remixen is uitgevoerd door Rickyxsan en die mag er wezen.

Rickyxsan is opkomend talent

De remix EP is op 6 februari uitgekomen en bestaat uit 6 nieuwe remixen waaronder ook die van Kill The Noise en Ghastly. Dit zijn beide namen die al een grote fanbase hebben opgebouwd, maar Rickyxsan is een reeds opkomende bass producer die zeker net zo veel aandacht verdient. Hij heeft al met verscheidene andere producers in de studio gezeten zoals LOUDPVCK en met Dirty Audio heeft hij vorig jaar de trap hit ‘Gettin That’ uitgebracht.

LEES OOK: Check Die Track: Kayzo x RIOT - 'Wake Up'

Zomboy – Lights Out, maar dan net even anders

Rickyxsan laat het nummer meteen met een stevige beat opbouwen richting de eerste drop waarin een hoop elementen elkaar op hoog tempo weten af te wisselen. Grommende bassen, snelle drums en diepe 808 kicks zorgen voor een wirwar aan geluiden die allemaal perfect op elkaar zijn afgestemd. Het is dan ook ten zeerste aan te raden dit nummer te luisteren op een fatsoenlijk geluidsysteem om het beste eruit te halen.

Check de remix hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws