The Chainsmokers laten nieuwe single horen via Snapchat

Ivo Mollemans | 8 februari 2017
music

De twee heren die samen The Chainsmokers vormen blijven niet stil zitten. En dat moet ook niet, want om het succes wat ze op het moment hebben te kunnen behouden moet er keihard gewerkt worden aan zowel de shows als aan de muziek voor in die shows. Ze maken hit na hit en de track genaamd ‘Paris’ is nog niet zo lang uit en ze laten alweer wat nieuws horen.

Nieuwe dingen van The Chainsmokers

Deze keer laten ze materiaal horen via Snapchat. Later dit jaar zullen ze een gigantische tour houden waarmee ze verschillende grote locaties aandoen, maar om te zorgen dat er tijdens die tour ook nieuwe muziek te horen is zitten ze regelmatig in de studio. Het lijkt erop dat ze proberen om het geluid dat ze bekend heeft gemaakt vast te houden, maar hier en daar zijn ook wat elementen te horen waarmee ze laten weten nieuwe dingen te ontdekken.

LEES OOK: Hardwell poetst ‘Spaceman’ op in nieuwe 2017-edit

Ook deze keer zijn er zachte, melodieuze synths en klanken te horen, maar voor de verandering maken ze het wat rauwer dan voorheen. Het klinkt in elk geval vrij goed en het is een kwestie van wachten totdat ook dit weer op de radio te horen is. Check de preview van Snapchat hieronder:

YOUR EDM - NEW CHAINSMOKERS from Sue B on Vimeo.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws