4B en Odeeus remixen Rihanna’s ‘Needed Me’ tot trap track

Ivo Mollemans | 8 februari 2017
music

De collab met Azaar genaamd ‘Pop Dat’ heeft producer 4B flink op de kaart gezet. Het nummer kreeg massieve steun van veel andere trap dj’s en producers en tot op de dag van vandaag gaat 4B gewoon door met het maken van trap platen. Deze keer dook hij samen met Odeeus de studio in om een remix te maken van het nummer ‘Needed Me’ dat origineel door Rihanna is gemaakt.

Rihanna in de trap

Dat Rihanna’s muziek zich goed leent voor trap remixen was al te horen met de remix die Don Diablo maakte van het nummer ‘Love On The Brain’. De remix maakt onderdeel uit van de ‘New Year Old Me’ EP van 4B waarop in totaal vijf nummers te horen zijn. De ‘Needed Me’ remix is niet zo hard als de rest van de tracks en heeft een wat euforischere sfeer. De vele future bass elementen zijn eerder ook al te horen geweest in nummers van 4B, maar het is alweer een tijdje geleden dat hij deze kant van zich liet horen.

LEES OOK: Zomboy’s track ‘Lights Out’ krijgt remixpackage

4B komt met gloednieuwe EP

Voor een van de andere tracks heeft 4B samengewerkt met Micheal Sparks, eentje is samen met fasho gemaakt, er zit nog een bootleg van ‘Club Action’ tussen en ook nog een original genaamd ‘DAMN DANIEL’. De EP laat de diversiteit van zowel 4B horen als van het trap genre in zijn geheel. Diepe drops, harde 808 kicks en snelle hi-hats en snares kenmerken het geluid van trap en met deze EP laat 4B horen waarom trap zo gigantisch populair is geworden.

Check de EP hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws