Check dit album vol mashups van Flume en 2Pac

Ivo Mollemans | 10 februari 2017
music

Veel dj’s maken gebruik van mashups in hun sets om het geheel fris te houden en te zorgen dat er constant verrassingen zijn voor het publiek. Daarnaast klinkt het natuurlijk ook erg lekker als een mashup op een goede manier is uitgevoerd. Sommige mashups zijn echter niet bestemd voor het gebruik in clubs, maar om gewoon zelf naar te luisteren.

Flume meets 2Pac

Een voorbeeld, of beter gezegd voorbeelden, daarvan is het B.I.G. Flume Part 2Pac album. De Australische producer Jaymee Franchima vond dat 2Pac en Flume best samen kunnen gaan en daarom heeft hij met behulp van acapella’s van 2Pac en instrumentale versies van Flume een heel album met mashups gemaakt.

LEES OOK: Amai! Plezant! Soulwax is terug! En hoe!

De nummers van Flume zijn allemaal afkomstig van zijn ‘Skin’ LP en de bijbehorende ‘Skin Companion’ EP. Voor het deel van 2Pac heeft Jaymee gebruik gemaakt van een aantal van zijn bekendste nummers zoals ‘Changes’, ‘Ghetto Ghospel’, ‘Me Against The World’, ‘Hit ‘Em Up’ en meer. Jaymee heeft de mashups op een goede manier uitgevoerd en daar zijn we hem dankbaar voor. Het is niet de eerste keer dat hij een heel album vol mashups maakt. Volgens Jaymee zelf is dit het vervolg op zijn eerder gemaakte ‘B.I.G. Flume’ welke hij in 2013 al creëerde.

Check het album hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws