Pegboard Nerds en Tony Junior komen met verrassende collab

Ivo Mollemans | 9 februari 2017
music

Big room meets dubstep: dat is wat je zou verwachten als je de namen van Pegboard Nerds en Tony Junior in de titel van dezelfde track voorbij ziet komen. De Pegboard Nerds hebben in hun carrière al een hoop verschillende stijlen gemaakt zoals dubstep, trap, future bass en alle afgeleiden daarvan. Het is een dynamisch duo dat met hun vooruitstrevende producties vele anderen heeft geïnspireerd. Tony Junior is vooral bekend van zijn electrohouseplaten met zo af en toe een bass housenummertje ertussendoor. Hij weet goed op te vallen tussen het gigantische aanbod aan dj’s en reist de wereld rond om te draaien voor zijn trouwe fans.

Pegboard Nerds x Tony Junior

Dat uitgerekend deze twee artiesten elkaar opzochten om samen aan een nummer te werken is merkwaardig. Het nummer heeft de naam ‘Voodoo’ gekregen en is uitgekomen via Spinnin’ Records, een label waar Tony in het verleden al menig plaat heeft uitgebracht. Het was een verrassing om Pegboard Nerds op het label te zien verschijnen. Bij het zien van de namen zou je dan ook een behoorlijk harde track verwachten, maar dat valt reuze mee.

LEES OOK: Kennismaken met Middelburgse Moods

Verrassende twist met een zomers gevoel

Sterker nog ‘Voodoo’ is het tegenovergestelde van hard. Het is een voornamelijk melodisch nummer met een vrolijk tintje. De intro voorspelt een basshousenummer in de stijl van Tony en ook bij het horen van de vocalen zou je zoiets verwachten. De drop verandert de zaak echter door de toevoeging van een vrolijke melodie gecombineerd met een sterke kick. Het is een stijl die je van beide artiesten niet meteen verwacht, maar het laat de diversiteit van beide producers goed horen. Het is een echt zomers nummer en reken maar dat je deze in de zomer nog steeds hoort terwijl je hard gaat in clubs en op festivals.

Check ‘Voodoo’ hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws