Kygo laat komende samenwerking met Selena Gomez horen

Ivo Mollemans | 10 februari 2017
music

Rara, wat krijg je wanneer je twee jonge, getalenteerde muzikanten samen aan het werk zet? Juist: een nummer dat meteen jong in de oren klinkt, iets vernieuwends brengt en bovenal de potentie heeft om een hit te worden. Niet gek dus dat Kygo en Selena Gomez besloten een samenwerking aan te gaan. De tropical house producer heeft al heel wat bekende dance producties gemaakt en de zangeres kan best een aardig nootje zingen.

Kygo en Selena laten alvast wat horen

Op 1 februari kwam het nieuws dat de twee allebei bezig waren met dezelfde track en dus konden ze niet anders dan dit nieuws bevestigen. Gelukkig zijn ze niet te beroerd om alvast een voorproefje te geven van wat er komen gaat, want Kygo plaatste onlangs onderstaande video op zijn Instagram account waarvan hij niet zo lang geleden alle foto’s en video’s had verwijdert.

LEES OOK: Check dit album vol mashups van Flume en 2Pac

Het nummer heeft de titel ‘It Ain’t Me’ gekregen en daarbij is meteen een videoclip gemaakt waar Kyo zelf een rol in speelt. De preview van Instagram is kort, maar laat wel duidelijk horen wat er te verwachten valt en dat is een nummer waarbij een akoestische gitaar centraal gaat staan. Wie weet hebben ze ook nog wel de plannen om het nummer live uit te gaan voeren.

Beluister de preview hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws