Oshi remixt Snakehips en Mø tot electrotrack

Ivo Mollemans | 13 februari 2017
music

Zangeres heeft inmiddels al heel wat bekendheid vergaard nadat ze meehielp met de wereldhit ‘Lean On’ van Major Lazer en DJ Snake. Sindsdien heeft ze al veel kansen gehad om met andere grote, getalenteerde artiesten samen te kunnen werken en eentje daarvan is Snakehips. Samen maakten zij het nummer ‘Don’t Leave’ en dat nummer is behoorlijk goed ontvangen.

Het origineel, maar dan anders

De hiphop-beat en melodieuze synths op de achtergrond worden samen met de vocalen van Mø goed gecombineerd, maar uiteraard zijn er ook van dit nummer remixen te vinden. Een voorbeeld van een goede remix is die van Oshi. Naast Oshi hebben ook Gryffin en Throttle het nummer aangepakt. Oshi gaat echter een heel andere kant uit met zijn remix en dat doet hij op een sublieme manier.

LEES OOK: #FlashbackFriday: niet zeiken maar kijken: The Star Sisters

Don’t Leave (Oshi-remix)

Oshi heeft ervoor gekozen om een hoop bewegende en golvende geluiden in zijn remix te gebruiken. Het is niet meteen dubstep, maar bevat wel een aantal elementen daarvan. Meteen vanaf het begin voegt Oshi iets extra’s toe aan het nummer. Melodieën in overvloed, grove basslijnen en harmonische akkoorden zijn allemaal gebruikt in de remix en hierdoor brengt hij veel variatie. Het nummer duurt vier minuten en is langer dan menig andere dancetrack. Oshi laat met deze remix horen dat hij nog lang niet klaar is met het maken van muziek en verwacht om in de toekomst nog meer van hem te gaan horen.

Check de remix hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws