3LAU komt dit jaar nog met debuutalbum

Thomas Keulemans | 14 februari 2017
music

De Amerikaanse producer Justin David Blau, beter bekend als 3LAU, komt nog dit jaar met zijn eerste album. Dat maakte de 26-jarige producer afgelopen weekend via Twitter bekend. Dat is goed nieuws voor alle 3LAU fans, want er werd al lange tijd naar het eerste album van de veelzijdige en sympathieke Justin uitgekeken.

Debuutalbum 3LAU laat op zich wachten

Na een vakantie in Zweden op 20-jarige leeftijd, raakte Justin David Blau gefascineerd door dance- en electronic music. Zodra hij terug was in Amerika begon hij met het maken van allerlei mashups. Later dat jaar (2011) bracht hij zijn eerste twee bootlegs uit en won hij een remix-wedstrijd voor zijn remix van Tiësto's 'Work Hard, Play Hard'. Sinds die tijd komen we 3LAU's naam steeds vaker tegen in diverse collabs en vooral nog altijd met veel remixen van tracks van andere dj's en producers. 

3LAU 'The Remix King'

In 2015 tourde Justin voor het eerst door Europa, waar hij dance mekka's als Ibiza, Barcelona en Berlijn aandeed. Met tal van onwijs vette remixen zette wist hij zo steeds meer fans aan zich te binden. Zo remixte 3LAU vrij recentelijk nog diverse tracks van Adele, Shawn Mendes, Justin Bieber, The Chainsmokers, Ariana Grande en (opnieuw) Tiësto. Hierdoor bouwde 3LAU de afgelopen jaren een grote, loyale fanbase op en verbond hij zijn naam ook opvallend vaak aan allerlei liefdadigheidsinstellingen. Hij bracht zelfs als eerste producer ter wereld een non-profit platenlabel uit (BLUME). Later dit jaar kunnen we dus eindelijk een compleet eigen album van 3LAU verwachten. We zijn zeer benieuwd!

3LAU's meest recente single 'You Want More' ft. MAX

Beeld via Facebook 3LAU

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws