Releasedate van collab tussen Selena Gomez en Kygo bekend

Ivo Mollemans | 15 februari 2017
music

Nadat Kygo afgelopen week een teaser op Instagram had gezet volgt er nu nog meer nieuws over de samenwerking tussen hem en Selena Gomez. Het was een tijdje stil rondom Kygo, maar zijn nieuwste project is er een die waarvoor het wachten meer dan waard zal zijn geweest.

Selena Gomez en Kygo in de studio

Er gaan al langer geruchten over deze samenwerking, maar een bevestiging bleef lange tijd uit, totdat Kygo opeens al zijn foto’s van Instagram had verwijderd. Dit trok de aandacht van veel mensen, maar waarom hij dit deed is nog steeds onduidelijk. Niet veel later uploadde hij de eerste teaser van het nieuwe nummer dat schijnbaar de titel ‘It Ain’t Me’ draagt. Het nieuws van de samenwerking kwam toen bekend werd dat Selena een nummer had getekend bij ASCAP waarop ook de echte naam van Kygo vermeld stond.

LEES OOK: M.I.A. komt met nieuwste single ‘P.O.W.A.’

Nieuws via Twitter

Via Twitter heeft Kygo nu ook bekend gemaakt dat het nummer aanstaande donderdag, 16 februari, uit zal gaan komen. Daarbij heeft hij ook een foto geüpload waar hijzelf en Selena op te zien zijn. De kans dat dit een grote hit gaat worden zit er dik in aangezien het beide artiesten zijn die gigantisch populair zijn en van wat er in de teaser te horen is klinkt het allemaal lekker mainstream waardoor het een breed publiek zal aanspreken.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws