Murder He Wrote remixt de UK Bass van Arma

Ivo Mollemans | 16 februari 2017
music

Waarschijnlijk zal niet iedereen de naam van ‘Murder He Wrote’ meteen herkennen, maar na het horen van deze remix zal hij zeker in je geheugen blijven hangen. Deze producer heeft al een aantal goede producties naar buiten gebracht en nu kreeg hij de kans om een nummer van UK Bass-talent Arma te remixen.

Arma’s nieuwe EP

Het nummer dat door Murder He Wrote is veranderd is ‘Favela’ van de gelijknamige EP die Arma niet lang geleden uitbracht. De EP bestaat uit drie tracks en ‘Favela’ wordt gekenmerkt door een snel tempo met geluiden die je aan het Braziliaanse carnaval doen denken. Het is een erg swingend nummer dat zeker het checken waard is.

LEES OOK: Jeff Mills geeft details prijs over zijn nieuwe album 'Planets'

Remix van Murder He Wrote

De remix van Murder He Wrote gaat echter een hele andere kant op dan het origineel. Het behoudt ongeveer dezelfde snelheid, maar leunt een stuk meer richting de house. Bewegende basslijnen zorgen voor een diepere atmosfeer in het nummer, maar tegelijkertijd word de originele swingende melodie wel gewoon gehouden. Een interessante combinatie en reken maar dat we in de toekomst nog meer gaan horen van beide artiesten.

Check de remix hieronder. Deze is overigens ook nog gratis te downloaden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws