Check Die Track: Tom Staar & Daddy's Groove - 'Railgun'

Mark Hofman | 17 februari 2017
music

Bij Partyscene zijn we altijd op zoek naar de lekkerste tracks en wanneer Tom Staar een nieuwe productie lanceert weten we al dat het iets moois gaat worden. Ditmaal werkt de producer samen met Daddy's Groove die met tracks als 'Back To 94', en 'Burning' ook al voldoende heeft bewezen in het verleden. Daardoor liggen de verwachtingen voor hun collab 'Railgun' hoog, maar voldoet het aan alle verwachtingen? Wij zochten het uit! 

Tom Staar & Daddy's Groove - 'Railgun'

Tom Staar en Daddy's Groove zijn niet de kleinste namen uit de scene en wanneer deze twee helden een track releasen liggen de verwachtingen al snel vrij hoog. Zo ook voor hun nieuwe track 'Railgun'. Het nummer begint met een distorted melodie welke met een flanger steeds meer naar boven komt. Vervolgens wordt deze ondersteund door wat build-ups en breekt de track uiteindelijk los met dezelfde melodie, maar dan gewapend met een diepe bass en vele vocals. 

Het nummer is vrij relaxed en daardoor dus goed te beluisteren in de auto of in het ov, maar door de energie die het nummer weet de brengen mag deze ook niet ontbreken op menig festival of feestje. Een echte allrounder dus. 

Check de track hieronder en laat ons weten wat je er van vindt! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws