De set van Getter, josh pan en GTA tijdens Holy Ship staat online

Ivo Mollemans | 17 februari 2017
music

De beste trap en dubstep aan elkaar gemixt door een aantal van de meest populaire dj’s op het moment en dat 50 minuten lang. Dat klinkt letterlijk als muziek in de oren en om die muziek te horen moet je hieronder zijn, want daar is de set van Getter, josh pan en GTA te vinden die zij draaiden tijdens het Holy Ship festival.

Holy Ship 2017

Tijdens dit evenement vond een hoop gekkigheid plaats en deze b2b2b-set was nog maar een klein deel daarvan. Het festival vind plaats op een cruiseschip en duurt drie dagen. Zo’n beetje elke grote dj was er of had het erover en door al het beeldmateriaal dat naderhand op internet verscheen kan je als thuisblijver dan het jammer te vinden dat je er niet bij was.

LEES OOK: Oshi remixt Snakehips en Mø tot electrotrack

In de set van Getter, GTA en josh pan zitten de stijlen van alle drie de dj’s verwerkt. Getter is meer thuis in de dubstep terwijl josh pan en GTA meer richting de trap zitten. Er komt van alles voorbij in deze set en die is dan ook zeker het luisteren waard. Nummers van Anna Lunoe, Mr. Carmack, Medasin, Joyryde en natuurlijk ook van de drie acts achter de decks zelf zijn allemaal te horen. Bij het luisteren van de set wordt het vanzelf duidelijk waarom josh pan deze heeft geüpload met de naam ‘djing on acid’.

Check hem hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws