Check Die Remix: Kevin Over - 'Dighaus' (Geddes Remix) 

Mark Hofman | 18 februari 2017
music

We zijn bij Partyscene niet alleen opzoek naar de tofste nieuwe tracks, maar staan ook altijd open voor toffe remixes. Kevin Over dropte een tijdje geleden de track 'Dighaus' en de vibe van dat nummer was heerlijk, maar Geddes heeft er oprecht een meesterwerk van weten te maken. De producer pakte het origineel beet en maakte er zijn eigen versie van. Het mooiste van alles? Hij is nog gratis te downloaden ook! 

Kevin Over - 'Dighaus (Geddes Remix)'

Labeleigenaar Geddes weet met zijn Nofitstate als sinds 2013 hoogstaande clubtracks naar buiten te pompen. De tracks de releasen op zijn label vullen een breed genre binnen de house in en artiesten als Simon Baker, Matthew Styles en Dan Beaumont weten hier optimaal gebruik van te maken. Ook Kevin Over scoort lekker op het label en lanceerde een paar maanden geleden zijn EP Schatten met drie heerlijke groovy platen waaronder 'Dighaus'. 

De track Dighaus is door labelbaas Geddes volledig kaalgeplukt en weer opgebouwt met diepe groove bass en melodieën met een heerlijke vibe. Ook verschijnen er dubby stabs op de plaat en het succes van deze remix mag er zeker weten. Om bepaalde redenen is de remix niet verschenen op de EP, maar is hij nu wel gratis binnen te halen via WeTransfer. 

Check de EP en het origineel van Kevin Over hieronder en laat je via deze download verbazen over Geddes zijn rework! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws