Unlike Pluto en Joanna James zijn artiesten om in de gaten te houden

Ivo Mollemans | 17 februari 2017
music

Genres binnen dance lopen uiteen van techno tot moombahton en van deep house naar trap. Dat laatste genre is het genre waarin Unlike Pluto actief is en samen met zangeres Joanna Jones dropte hij onlangs een nieuwe single via Trap Nation.

Eerder succes

Het is zeker niet de eerste keer dat Unlike Pluto via een groot netwerk muziek uitbrengt. Eerder al werd zijn muziek uitgebracht via Monstercat, een van de grootste en breedste dance labels ter wereld. Sinds zijn laatste single ‘Waiting For You’ staat hij bij veel trap fans in de spotlight en met ‘No Scrubs’ maakt hij alle verwachtingen waar.

LEES OOK: Murder He Wrote remixt de UK Bass van Arma

Unlike Pluto en Joanna James droppen jazz vibes

Zoals eerder gezegd heeft hij dit nummer gemaakt met zangeres Joanna Jones en dat was een goede keuze. Haar stem is meteen te herkennen en daarnaast beschikt ze ook over een grote dosis zangtalent. Net zoals bij eerdere producties heeft ook ‘No Scrubs’ veel weg van jazz en de stem van Joanna past daar perfect bij. Alles in het nummer is perfect op elkaar afgestemd en het draagt ook een heerlijke jazz vibe, maar dan anno 2017 en met trap invloeden. Reken maar dat dit nummer nog veel geluisterd gaat worden.

Check de lyric video van ‘No Scrubs’ hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws